Megabass Hazedong Shad SW – plusul plasticului mineral

Megabass Hazedong Shad SW – plusul plasticului mineral

 

Despre produsele Megabass, ca de fiecare data, numai de bine. Daca va place sa folositi echipament UL sau Light atunci sigur o sa va incante sa folositi si modelul Hazedong Shad SW, varianta de 7,5 cm. Este o naluca soft, cu un corp alungit, fabricat dintr-un material nou numit VIOS Mineral. Este un plastic dens, ce contine componente minerale, care ajuta naluca sa aiba o flotabilitate excelenta, dar si sa produca vibratii in timpul recuperarii. Mai mult, acest nou material ofera nalucii miscari naturale si o stabilitate perfecta indiferent de viteza de recuperare. 

 

Materialul din care este fabricat Hazedong Shad SW este foarte moale, flexibil si este impregnat cu diverse saruri si arome pentru un plus de atractie, atractie care este datorata si ochilor 3D atasati nalucii. Coada este de tip paleta si este cea care ofera nalucii cele mai interesante actiuni. O puteti folosi cu recuperari la diverse viteze, cu miscari fine din varful lansetei. 

 

 

Producatorul considera ca Hazedong Shad SW este ideala pentru apele limpezi, iar montura drop-shot este cea mai potrivita pentru ea. Insa, o puteti pescui la fel de bine si cu jig sau cu split shot. Trebuie sa stiti ca, in afara de ochii 3D, corpul este minimalist, fara solzi sau aripioare, insa combinatia de materiale diverse este cea ce conteaza cel mai mult. De asemenea, notati ca aceasta naluca poate fi pescuita atat in ape dulci, cat si sarate. 

 

 

Megabass a realizat acest model intr-o gama nu foarte mare de culori (majoritatea impregnate cu glitter), dar suficienta pentru diverse situatii, iar din punct de vedere tehnic, naluca este produsa in trei dimensiuni - 7,5 cm (cantareste 1,9 grame), cea de 10,1 cm (6 grame) si 10,5 cm (cantareste 7 grame). Varianta de 7,5 cm vine cu 8 bucati in ambalaj, varianta de 10,1 cm (6 bucati), iar varianta de 10,5 cm cu 5, toate fiind productii Made in Japan. 

 

 

Pentru achizitia Megabass Hazedong Shad SW va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI