Madotachi Hanitas LR – o alta senzatie japoneza

Madotachi Hanitas LR – o alta senzatie japoneza

 

Mai putin cunoscuta nu numai la noi, compania japoneza Madotachi Inc. este insa recunoscuta pentru nalucile handmade pe care le produce, chiar daca in numar limitat si destul de greu de procurat. Una dintre ultimele creatii in materie de voblere produse de Madotachi este modelul Hanitas LR, care arata nivelul ridicat la care au ajuns japonezii.

Madotachi are o poveste simpatica tinand cont de faptul ca cel care a avut ideea de a realiza nalucile, Tetsuya Toshikawa, a inceput tarziu sa pescuiasca si, mai mult decat atat, nici nu se considera un bun pescar. In schimb, si-a propus sa ofere naluci cat mai eficiente si acest Hanitas LR a iesit impecabil. Este tipul de naluca pe care orice pescar de rapitori o poate manevra cu usurinta si o poate folosi eficient indiferent de nivelul sau tehnic.

Madotachi Hanitas LR este un vobler floating de tip swimbait, construit din plastic ABS, este articulat si beneficiaza de sistemul Q-Wing, care ofera posibilitatea pescarului sa seteze naluca in trei pozitii. Mai exact, pescarul poate regla actiunea momelei si intervalul de adancime la care sa functioneze naluca. Pozitia aripioarei poate fi modificata in trei unghiuri diferite, astfel, va permite sa scufundati naluca la trei adancimi diferite. Prima pozitie coboara naluca pana la o adancime de aproape 46 cm, a doua pozitie o duce pana 0,9 metri, iar a treia pozitie scufunda naluca pana 1,5 metri. In fiecare pozitie, Hanitas LR are o alta actiune.


Hanitas LR are lungimea de 12 cm, cantareste 21 de grame, este echipat cu doua ancore, iar coada poate fi schimbata. De asemenea, puteti achizitiona si un sistem ce are ca rol prevenirea agataturilor, iar gama de culori este in prima faza una cat se poate de suficienta. Naluca este fabricata in Osaka (Japonia) si este considerata o naluca premium, pe care o puteti folosi doar in ape dulci si merita sa o incercati la striuca si biban si, daca aveti unde, este excelenta si pentru pescuitul bass-ului.

Pentru achizitia Madotachi Hanitas LR va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Madotachi AICI