Madotachi Gimikin – 3 sisteme pentru 3 adancimi

Madotachi Gimikin – 3 sisteme pentru 3 adancimi

 

Dupa deja apreciatul model Hanitas, japonezii de la Madotachi propun un altul poate si mai spectaculos - Gimikin. Este o alta naluca de tip swimbait careia ii puteti face tot felul de modificari, pentru a gasi formula castigatoare in timpul unei partide de pescuit.

Madotachi Gimikin este un alt vobler ce beneficiaza de o calitate japoneza premium, este construit din plastic ABS, de cea mai buna calitate, iar corpul are doua articulatii. Ca si Hanitas, Gimikin beneficiaza de sistemul Q-Wing, ce are aripioarele la inaltimea branhiilor, iar voi puteti regla actiunea nalucii si intervalul de adancime la care sa functioneze naluca. Pozitia aripioarei poate fi modificata in trei unghiuri diferite, astfel, va permite sa scufundati naluca la trei adancimi diferite (intre 0,5 si 1,5 metri, in functie de pozitionarea pe care o faceti). Mai mult, prin pozitionarea aripioarelor in directii opuse, naluca poate fi ghidata si pe sub diverse obstacole.

 

Pe langa sistemul Q-Wing, Gimikin mai beneficiaza de alte doua sisteme ingenioase pe care nu le gasiti la nici un alt vobler - Q-Lip si Q-Lock.

Q-Lip este un sistem care va permite sa indepartati total barbeta, dar daca vreti sa va folositi de barbeta, atunci aveti posibilitatea sa o folositi in doua variante - fie aliniata in unghi drept fata de capul momelii, fie pe lungime. In functie de cum pozitionati barbeta, voblerul ofera miscari diferite.

Q-Lock este un alt sistem interesant, un sistem care blocheaza ceva din articulatia momelii si poate fi utilizat pentru a influenta manevrabilitatea acesteia. Astfel, de la miscarile in forma de S puteti trece la o miscare aproape liniara.

Madotachi Gimikin este garnisit cu ochi 3D, cu multe detalii de finete, si retineti ca atat coada, cat si aripioarele poate fi schimbata. Este de tip floating, are dimensiunea de 16 cm, cantareste 42 de grame, este armat cu doua ancore numarul 2 (cele doua ancore se gasesc detasate in cutie) si este un produs Made In Japan.

 

Pentru achizitia Madotachi Gimikin va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Madotachi AICI