Lucky Craft Pointer 65 SP – un american cu look japonez

Lucky Craft Pointer 65 SP – un american cu look japonez

 

Seria Pointer, creata de americanii de la Lucky Craft, a fost apreciata inca de la aparitia sa, iar de-a lungul anilor, diversele imbunatatiri au adus-o la un nivel ridicat astfel, modelul Pointer 65 SP, se numara printre preferintele multor pescari la nivel mondial.

Pointer 65 SP este construit dintr-un material plastic, arata precum voblerele japoneze (ochi 3D, striatii fine etc.), are un format aerodinamic si aplatizat si are ca destinatie multe specii de rapitori, la noi fiind excelent pentru pescuitul pastravului. Poniter 65 SP este, asa cum reiese din denumire, un model suspending si coboara pana in jur de 1 metru. In timpul recuperarii are batai pe laterale, emite sunete ce atrag rapitorii din zona, iar in momentul in care opriti recuperarea, naluca ofera in continuare vibratii de atractie, care sunt emise si datorita centrului de greutate plasat in partea de jos.

Naluca are lungimea de 65mm, cantareste 5 grame si este echipata cu doua ancore VMC numarul 8. Gama de culori este bogata, chiar extrem de generoasa, ofera insertii holografice, care transmit flash-uri in zilele insorite și, per total, rezultatul este similar cu un produs japonez de calitate insa, sub emblema Made in USA.

Pentru achizitia Lucky Craft Pointer 65 SP va recomandam sa incercati AICI