Live Target Frog – o broasca premiata la ICAST

Live Target Frog – o broasca premiata la ICAST

 

Printre nalucile topwater, broasca are un rol bine definit si cand mai vorbim si de una premiata la ICAST, atunci trebuie obligatou luata in calcul. Este vorba despre modelul numit simplu Frog, o creatie a celor de la Live Target, companie specializata in principal pe nalucile soft.

Frog are deja in jur de 15 ani de cand este pe piata, iar mai toti care au folosit in tot acest timp aceasta naluca spun ca premiul primit în 2010, la ICAST, n-a fost intamplator. Pe scurt, Frog este o broasca clasica, fabricata dintr-un material soft de calitate, care are o forma ce o face stabila pe luciul apei. In timpul muscaturii, corpul flexibil se strange pentru a facilita carligului dublu sa intepe cum trebuie. In partea din spate, picioarele sunt stilizate prin doua manunchiuri de tip skirt. Pentru a arata cat mai natural, Frog beneficiaza de ochi 3D si de tot felul de proeminente pe suprafata corpului, asa cum de altfel au broastele in mod natural.

Frog este clar o naluca excelenta pentru pescuitul in zone cu vegetatie deasa, este de tip floating, are lungimea de 4,5 cm si cantareste 7 grame. LiveTarget ofera aceasta naluca intr-o varietate suficienta de culori, toate bine combinate si cu un aspect natural, iar pretul este excelent la raportul calitate/pret.

Pentru achizitia Live Target Frog va recomandam sa incercati AICI