Little Jack Micro Forma Adict – un micro vobler pentru diversi rapitori

Little Jack Micro Forma Adict – un micro vobler pentru diversi rapitori

 

Una dintre cele mai mici naluci existente pe piata este Micro Forma Adict, conceputa si realizata de catre compania japoneza Little Jack. Putini se gandeau vreodata ca un vobler poate fi realizat intr-o astfel de dimensiune, dar iata ca pana la urma exista si asa ceva.

Micro Forma Adict este un micro vobler ce are lungimea de 25mm, cantareste 2,1 grame si este de tip sinking. A fost conceput pentru a fi pescuit in ape sarate, dar in acelasi timp sa poate fi folosit si in apele montane, pe rau sau pe lac. Este un vobler rattling, ce produce vibratii, iar atuul lui este inotatoarea dorsala, care in timpul recuperarii, mentine directia constanta a nalucii, dar o mentine oarecum si cat mai mult pe orizontala.

Cu toate ca are o dimensiune extrem de mica pentru un vobler, tot are ochi 3D, un corp blindat de striatii, opercul, iar ca "arme de prindere", beneficiaza de doua ancore BKK numarul 18. Asadar, pescarii pasionati de capturarea rapitorilor cu echipament UL au sansa sa foloseasca una dintre cele mai surprinzatoare naluci, care mai mult ca sigur va avea efect in lupta cu bibanii, dar si cu pastravii sau clenii.

Pentru achizitia Little Jack Micro Forma Adict va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Little Jack AICI