Little Jack METAL ADICT Type 01 – pentru un pescuit marin productiv

Little Jack METAL ADICT Type 01 – pentru un pescuit marin productiv

 

A inceput sezonul pentru pescuitul marin si, printre nalucile care nu trebuie sa lipseasca din trusa voastra, se numara si cicadele metalice. Japonezii sunt de ani buni specialisti in confectionarea acestor naluci, iar un model care a avut succes inca de la lansarea sa pe piata, este Metal Adict Type 01. 

Producatorul lui Metal Adict Type 01 este compania japoneza Little Jack, mai putin cunoscuta la noi si care, de altfel, a intrat recent pe piata noastra cu o serie de produse de cea mai buna calitate. Little Jack nu ofera doar naluci pentru pescuitul marin, ci si pentru pescuitul in ape dulci, toate fiind de calitate premium. 

Metal Adict Type 01 a fost conceput special pentru pescuitul marin si a fost testat indelung pana cand a fost gasita formula care ofera miscarile corecte in timpul scufundarii, dar si in timpul recuperarii. Are o forma alungita, corpul fiind aplatizat, dar ambele fete sunt asimetrice si au zona de echilibru in partea centrala. Forma aerodinamica ofera un plus pentru aruncarile la distanta si acopera o suprafata mare de apa. In partea din fata sunt atasati doi ochi 3D si naluca este armata tot in partea din fata cu doua carlige BKK legate cu fir textil. 

Metal Adict Type 01 este tipul de naluca care se pescuieste la jigging-ul pe verticala, cu diferite tehnici de recuperare la viteze diferite, iar producatorul recomanda a fi pescuita cu dese stopuri din varful lansetei. Are lungimea de 5.1 cm si cantareste 18 grame, dar acest model este oferit si in multe alte dimensiuni si gramaje. Paleta de culori este tipica pentru pescuitul marin, toate avand folii reflectorizante si pigmenti rezistenti la cele mai sarate ape. 

Pentru achizitia Little Jack Metal Adict Type 01 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Little Jack AICI