Little Jack Ikaku Premium – un swimbait ce te lasa cu gura cascata

Little Jack Ikaku Premium – un swimbait ce te lasa cu gura cascata

 

Compania japoneza Little Jack incepe usor, usor sa se impuna si pe piata europeana si sa devina ceva mai cunoscuta si in Romania. Printre ultimele sale realizari se numara si modelul Ikaku Premium, care, pe vremuri, multi l-ar fi "depozitat" in biblioteca si daca era mai mare, pe televizor. Ikaku Premium arata foarte bine si pare mai degraba un bibelou, dar in cele din urma este totusi un swimbait fara barbeta, cu o infatisare extrem de realista, care pacaleste rapitorii fara prea multe probleme. 

 

Ikaku Premium este un vobler tipic japonez, ce imbina latura vizuala cu cea tehnica, care scoate in evidenta ingeniozitatea tipica producatorilor japonezi de top. Acest swimbait are lungimea de 115 mm, cantareste 24 de grame si este de tip floating, fiind prevazut sa coboare pana la 20 cm sub pelicula apei.

 

Pana aici nimic deosebit. Deosebit este insa faptul ca in partea din fata, botul este deschis si este realizat astfel pentru a crea stabilitate in timpul recuperarii, unde apa intra prin gura pestelui si iese prin operculi. Daca jerkuiti naluca ea se comporta ca un popper, iar daca o recuporati liniar miscarile sunt superbe. Totul datorat si celor doua articulatii ale corpului. Mai mult, japonezii au garnisit naluca cu aripioare si coada din plastic ABS de mare finete plus doua ancore numarul 6, pe care au fost atasate smocuri de pene. 

Puteau fi mai multe combinatii de culori, dar in prima faza japonezii au propus 6. In rest, totul este construit la milimetru, arata impecabil si cred ca va fi un atuu la pescuitul stiucii. 

 

 

Pentru achizitia Little Jack Ikaku Premium va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Little Jack AICI