Little Jack Forma Cute 40 – mic si periculos

Little Jack Forma Cute 40 – mic si periculos

 

Pentru pescarii impatimiti de echipamentele UL, folosirea unui minnow de mici dimensiuni este de fiecare data o provocare. Modelul Forma Cute 40 reprezinta perfect aceasta categorie de naluci si este o creatie a japonezilor de la compania Little Jack, care au creat un vobler de mici dimensiuni pentru pescuitul rapitorilor de talie mica atat din zona marina, cat si din apele dulci. 

Forma Cute 40 are un corp fusiform si aerodinamic, este destul de aplatizat si arata destul de natural. A fost conceput sa se scufunde incet ceea ce ii permite sa exploreze mai multe straturi de apa si daca este manevrat asa cum trebuie sigur va fi o naluca cu adevarat de atractie. Naluca poate fi pescuita cu diferite tehnici, dar cei mai multi considera ca ea are eficienta cu o recuperare medie si constanta. 

Din punct de vedere vizual arata bine, cu fine striatii pe corp ce imita solzii, cu ochi 3D, cu o barbeta solida pentru dimensiunea ei si este armat cu doua ancore BKK, dar le puteti inlocui cu carlige debarbetate. Naluca este realizata doar in dimensiunea de 4 cm, cantareste 1,5 grame si cu toate acestea, poate fi aruncata la distante destul de apreciabile pentru categoria ei.

Mai trebuie sa stiti ca Forma Cute 40 a fost conceput pentru o varietate destul de mare de rapitori - din zona marina intrand in calcul bibanul de mare, stavridul si macroul, de exemplu, iar din zona cu ape dulci deja clasicul trio - biban, clean si pastrav. De asemenea, notati ca se descurca bine si eficace atat in rauri, cat si in lacuri, dar si in mare, iar evolutia este intre 0,8 si 1,8 metri. 

 

Pentru achizitia Little Jack Forma Cute 40 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Little Jack AICI