Little Jack Borash – un popper ceva mai special

Little Jack Borash – un popper ceva mai special

 

Little Jack from Japan este una dintre acele firme care stiu perfect cum sa conceapa si cum sa execute o naluca astfel incat, rezultatul final sa fie unul cu adevarat impresionant. Ei bine, si printre nalucile care au atras imediat atentia se numara si Borash, un popper destinat in principal pescuitului marin, dar care la noi se potriveste foarte bine pentru partidele de stiuca. Din cand in cand nu strica sa apelati si la un popper, naluca care mai ales in perioada calda poate sa va aduca multe satisfactii, iar un produs japonez ofera un pic mai multa incredere.

Acest model numit Borash este construit din plastic ABS, are o forma alungita si o particularitate interesanta a sa este ca in partea din fata beneficiaza de doua cavitati laterale. In timpul recuperarii, apa intra printre aceste fante si creeaza vibratii puternice, dar lasa in urma sa si un sir de bule, totul fiind un punct de atractie pentru rapitori. Daca mai punem la socoteala ca in partea din spate naluca are atasat un skirt colorat, toate combinatiile de culori sunt excelente plus ochi 3D, iar calitatea componentelor sunt de clasa, realizam ca Borash este o un alt produs premium japonez.

 

Borash este o naluca, normal, de tip floating, este silentioasa in timpul recuperarii, are lungimea de 75mm si cantareste 7 grame. Beneficiaza de doua ancore, de o barbeta sofisticata, dar solida si, per total, este un produs tipic pentru aceasta companie numita Little Jack adica, tehnologie moderna combinata cu multa calitate si cu un look superb.

 

Pentru achizitia Little Jack Borash va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Little Jack AICI