Keitech TEE-BONE – un spinnerbait ceva mai special

Keitech TEE-BONE – un spinnerbait ceva mai special

 

Suntem in perioada anului in care pescuitul la stiuca este inca in plina desfasurare drept urmare, luati in calcul o alta naluca ce va poate aduce satisfactii - Tee-Bone - un spinnerbait produs de catre compania japoneza Keitech.

Tee-Bone este un spinnerbait construit in asa fel incat se deosebeste un pic de restul nalucilor de gen in sensul ca, are formatul clasic, dar ofera cateva imbunatatiri. In primul rand, capul a fost realizat in forma literei T, de unde si numele nalucii, iar acest format a dus la o stabilitate a nalucii, care in timpul recuperarii ramane pe directia orizontala (restul nalucilor de gen au tendinta de a se duce cu botul in jos in timpul recuperarii). Noul format este mai stabil si este sustinut, in primul rand, de distributia greutatii pe tija carligului.

 

Pe de alta parte, in fata paletei de jos, a fost amplasat un opritor conic, ce elimina in buna masura posibilitatea ca bradisul sa ramana agatat de naluca. Cei de la Keitech au calculat in asa fel forma paletelor incat acestea se misca imediat ce incepe recuperarea, chiar si la cea mai mica viteza. Faptul ca acest spinnerbait beneficiaza de componente de calitate (vartejuri cu rulmenti din otel inoxidabil, calitatea skirtului din silicon ansamblat manual, materialul lamelelor, rezistenta tijelor plus carligul marca Decoy, face ca Tee-Bone sa fie un concurent serios pe piata si una dintre cele mai bune naluci de gen la nivel mondial.

 

Tee-Bone vine in doua formate, Tandem Willow (cu o lama de tip frunza de salcie si una de tip Colorado) si Double Willow (cu doua lame de tip salcie, dimensiuni diferite), ambele in doua gramaje diferite - 10,6 si 14 grame. In scurt timp o sa aveti si o detaliare in format video si atunci o sa intelegeti si mai bine ca acest spinnerbait chiar merita sa se afle in trusa voastra de pescuit.

Pentru achizitia Keitech Tee-Bone va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Keitech AICI