KEITECH Hyper Spider 3.2” – o creatura cu umbrela

KEITECH Hyper Spider 3.2” – o creatura cu umbrela

 

O creatura japoneza este intotdeauna de luat in calcul, mai ales, in situatiile cand pestii sunt mofturosi. In multe momente poate face diferenta si un model creat de japopnezii de la Keitech va poate salva partida de pescuit. Este vorba despre Hyper Spider, o creatura versatila pe care e bine sa o incercati macar.

Hyper Spider se bazeaza pe structura modelului Little Spider, dar, per total, este o naluca care are multe elemente in plus asa ca, poate fi numita una noua. Este cumva un hibrid intre un rac si un crevete sau un alt fel de specie marina, totul avand ca destinatie pestii rapitori din apele dulci. Spre deosebire de Little Spider, care avea corpul din cauciuc, Hyper Spider este construit dintr-un material de tip PVC, care a facut ca naluca sa poata fi vopsita in mai multe culori, dar si sa poate fi impregnata cu Strong Squid Scent, patent Keitech, aromă de calmar.

 

Hyper Spider beneficiaza de clestii celebrului model Crazy Flapper, legati printr-un mic corp de 16 mici brate ce formeaza o fusta cu iz de umbrela. In timpul stopurilor pe recuperare, aceasta fusta creste volumul nalucii, iar intreaga actiune este extrem de atractiva. Nalșuca poate fi pescuita cu multe monturi precum Carolina, Texas, Jiga Rig, dar si cu clasicul jig si chiar drop-shot. Keitech recomanda sa pescuiti varianta de 8 cm cu jiguri numerele 1 si 1/0, iar carligele offset compatibile sunt numerele 1/0 si 2/0. Notati ca Hyper Spider cantareste aproximativ 5 grame si ca aceasta marime vine cu 6 bucati/plic, iar produsul este unul de tip Made in Japan.



Din punct de vedere al paletei de culori, Hyper Spider are deocamdata o gama suficienta cu mentiunea ca, cei de la Keitech, pregatesc pentru finele acestui an alte cateva culori de atractie pentru pescuitul rapitorilor.

Pentru achizitia Keitech Hyper Spider va recomandam sa incercati AICI


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Keitech AICI