Keitech Easy Shiner – o noua dimensiune

Keitech Easy Shiner – o noua dimensiune

 

In ultimii ani s-a ajuns la concluzia ca modelul Easy Shiner este cea mai populara si cea mai vanduta naluca soft a companiei japoneze Keitech. Despre Easy Shiner mai toti pescarii au numai cuvinte de lauda din mai multe motive.

In primul rand, este o naluca cu un "aer" hibrid, o combinatie intre corpul seriei Shad Impact si actiunea cozii lui Swing Impact. Astfel, noul format tradus in Easy Shiner are un profil slim, iar coada se activeaza imediat cum incepeti recuperarea. Datorita corpului ingust cu o forma aerodinamica, dar si a lipsei striatilor de pe corp, Easy Shiner are o actiune remarcabila in apa (chiar si la recuperari lente). Avand centrul de greutate in dreptul burtii, miscarea este de oscilatie pe flancuri, similara cu cea a lui Swing Impact, dar un pic mai fina. 

 

Miscarile si vibratiile acestei naluci se datoreaza si materialului din care este fabricat. Printr-un proces propriu de topire a diferite tipuri de plastice de ultima generatie (cu densitati diferite), impregnate puternic cu saruri, rezultatul final este o textura moale, dar rezistenta in acelasi timp. Pe langa sarurile folosite, pentru o atractivitate sporita, Keitech a impregnat shadul cu o puternica doza cu aroma de calamar si crevete. Unele sunt impregnate doar cu calamar altele doar cu aroma de crevete. 

Un alt motiv pentru care aceasta naluca este asa de populara se datoreaza numarului mare de culori in care este prezentata. Putine modele de naluci soft se pot lauda cu o asa de mare varietate de culori, dar si combinatii de culori (unele si cu proprietati UV), care pot fi folosite absolut in toate conditiile - toate anotimpurile, diverse tipuri de apa etc. 

Easy Shiner este realizata in opt dimensiuni, iar printre cele mai cerute se numara varianta de 16,5 cm, care cantareste in jur de 24 de grame (se vinde intr-un pachet cu 3 bucati de aceiasi culoare). Naluca poate fi armata atat cu jig clasic si carlig offset, cat si cu monturile Texas si Carolina, iar, in functie de dimensiunea nalucii, poate fi folosita la pescuitul stiucii, salaului, bibanului si somnului. 

Pentru achizitia Keitech Easy Shiner va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Keitech AICI