JACKALL TN/38 – lipless cu vibratii puternice si sunete unice

JACKALL TN/38 – lipless cu vibratii puternice si sunete unice

 

Un vobler lipless celebru, modelul TN, conceput si fabricat de catre firma japoneza Jackall va este oferit acum in cea mai mica versiune. TN este tipul de model usor de recunoscut, are o constructie deja clasica si extrem de eficace la pescuitul rapitorilor.

Ultima varianta realizata de catre Jackall, TN/38, adica varianta de 3,8 centimetri, este destinata pescuitul rapitorilor de talie mica si se bazeaza cam pe aceleasi caracteristici detinute de variantele mai mari. Este un crankbait lipless (nu are barbeta), este fabricat din plastic ABS si are "buzele" din tungsten, un patent Jackall numit Tungsten Mouth System. Acest sistem plasat in partea din fata ajuta naluca sa aiba o evolutie corecta si la o viteza de recuperare mica, dar mai trebuie sa stiti ca Jackall TN/38 este echipat cu sistemul OMS (out metal system), un sistem, tot patent Jackall, dezvoltat pentru a evita obstacolele. De exemplu, printre altele, cand botul atinge solul, ancorele stau suspendate.

In interiorul corpului au fost introduse 3 bile mici (in zona de mijloc) si una ceva mai mare (in partea din fata), care in timpul recuperarii produc sunete de tip rattling, cu frecvente inalte, vibratii puternice, totul fiind calculat special pentru acest model. Fiind o naluca sinking, o puteti pescui la ce adancime doriti si, fiind o naluca castabila, puteti acoperi o suprafata mare de apa. Sistemul de echilibrare este impecabil, astfel, Jackall TN/38 are totate atuurile unui vobler de calitate si extrem de versatil.

Jackall TN/38 are lungimea de 3,8 centimetri, cantareste 5,1 grame, are ochi 3D si este armat cu doua ancore japoneze numarul 12. Gama de culori este suficienta deocamdata, cu toate ca producatorul nipon are in plan extinderea sa, iar partea grafica este tipica pentru scoala japoneza, cu toate detaliile si finisajele impecabile.

Pentru achizitia Jackall TN/38 va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI