Jackall RV-Driftfry  3.0  – un plastic barbos

Jackall RV-Driftfry 3.0 – un plastic barbos

 

Traditia japoneza de a revolutiona piata de naluci continua cu un soft al celor de la Jackall. Cred ca nimanui nu i-a trecut prin cap ca, la un moment dat, va exista si o naluca din plastic cu barbeta tipica unui vobler, dar iata ca acest lucru este acum realitate prin modelul RV-Driftfry. 


Jackall a prezentat in 2022, sub seria Revoltage, acest model numit RV-Driftfry, un shad realizat special pentru pescuitul la bass, dar care la noi poate fi folosit fara nicio problema la pescuitul salaului si bibanului. Este construit dintr-o combinatie de doua tipuri de plastice, normal, de cea mai buna calitate, topite separate, dar are o forma filiforma, coada fiind alungita si fara nicio terminatie. Partea interesanta a acestui shad o constituie barbeta, realizata si ea tot din material plastic, care ajuta naluca sa aiba batai pe laterale si miscari naturale.


RV-Driftfry 3.0 a fost realizat pentru a fi folosit in situatiile in care rapitorii se hranesc greu sau sunt sub presiune, iar producatorul recomanda a fi pescuit cu o recuperare lenta si cu scurte recuperari jerkuite. Aceasta naluca poate fi pescuita cu diferite monturi - Texas, Carolina si Drop-Shot, dar merge la fel de bine si cu o montura cu jig clasic si, de asemenea, puteti folosi si carlig offset. Este bine de stiut ca Jackall a realizat acest shad si cu un mic orificiu in partea din fata in caz ca doriti sa introduceti o mica greutate din plumb sau tungsten si chiar mici tuburi de sticla cu bile interioare, pentru a produce un zgomot care aduce un plus de atractie. 

 

Jackall RV-Driftfry este un plastic pentru pescuit de finete si beneficiaza de ochi 3D. Este perfect pentru pescuitul pe timpul verii, mai ales in apele limpezi. Naluca are dimensiunea de 7,6 cm, cantareste 0,9 grame, iar Jackall recomanda a fi pescuita cu fir pana in 4lb si cu greutati intre 0,3 si 2.7 grame. Pachetul contine 5 bucati, iar paleta de culori este valabila pentru diverse tipuri de ape. 

Pentru achizitia Jackall RV-Driftfry 3.0 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI