Jackall Rhythm Wag – un plastic cu ritm

Jackall Rhythm Wag – un plastic cu ritm

 

O alta naluca noua oferita pescarilor de rapitori de catre japonezii de la Jackall este Rhythm Wag. Este un produs 2022, o naluca ce o puteti folosi la o varietate mare de rapitori precum salau, biban, stiuca si avat. 

 

Rhythm Wag este un shad soft ce arata ca un stickbait, bazat pe un corp fusiform. Este realizat din doua tipuri de plastice, care ofera nalucii un centru de greutate in partea de jos, ce ajuta sa aiba o actiune stabila in perioada in care jerkuiti naluca. Totul este realizat dintr-un plastic extrem de moale, impregnat cu aroma de creveti, iar coada splituita se activeaza la prima manevra de recuperare si produce vibratii usoare. 

 

Naluca este conceputa pentru a fi pescuita atat cu jig, cu monturile Texas, Carolina, dar si cu carlige offset. Producatorul recomanda carligele offset, astfel, pentru varianta de 8,9 cm este recomandat sa folositi carlige de la numarul 1 la 2/0, iar pentru varianta de 11,4 cm - carlige intre numerele 2/0 si 4/0. Pentru varianta de jig, este recomandat numarul 1/0. Pe spatele nalucii se gaseste o fanta pentru fixarea cu usurinta a carligului in pozitia corecta, iar datorita densitatii corpului, naluca poate fi aruncata la distante mari chiar daca nu este lestata cu greutate. 

 


Rhythm Wag este o solutie pentru perioadele in care pestii sunt mofturosi sau pusi sub presiune, mai ales in perioada calda. Este tipul de naluca care intra imediat in actiune si are tot timpul miscari naturale si dinamice. Este realizat in opt variante de culori, bune pentru situatii diverse, varianta de 8,9 cm gasindu-se intr-un pachet cu 7 naluci, iar varianta de 11,4 cm vine in pachet cu 6 bucati.

Este o naluca se se pescuieste usor, jerkuit in varianta ideala, dar la fel de bine iese in evidenta cu recuperari lente si usoare stopari din varful lansetei. De asemenea, puteti lasa naluca sa coboare in apa, pe verticala, si o recuperati usor cu mici pompaje din varful lansetei. Rhythm Wag este un produs Made in Japan, garantat atat pentru calitate, cat si pentru eficienta. 

 

 

Pentru achizitia Jackall Rhythm Wag va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI