Jackall RE/70 – un rattlin cu OMS

Jackall RE/70 – un rattlin cu OMS

 

O naluca ce produce vibratii puternice este mai mereu una de atractie pentru rapitori. Modelul RE/70, produs de Jackall, se numara printre cele care merita incercate mai ales in apele adanci si se preteaza pescuitului pentru o gama larga de rapitori.

In primul rand trebuie sa stiti ca RE/70 este o naluca conceputa pentru a fi pescuita in apele sarate, dar la fel de bine o puteti pescui si-n apele dulci. In unele privinte, aduce un pic cu deja celebrele TN-uri, dar forma corpului este mai alungita. Are un format aerodinamic, cu o coada alungita si beneficiaza de sistemul patentat Jackall, OMS (Out Metal System), care ofera un lest din wolfram fixat in partea din fata, ceea ce face ca naluca sa fie stabila in timpul aruncarii, dar si sa fie manevrata cu usurinta in timpul recuperarii, fie ca vorbim de o viteza lenta sau rapida. Naluca beneficiaza astfel de un centru de greutate scazut, totul fiind dezvoltat pentru a evita obstacolele, iar cand botul atinge solul, ancorele stau suspendate.

In timpul recuperarii, RE/70 vibreaza puternic, iar o bila plasata intr-un lacas dreptunghiular din zona burtii, ofera sunete puternice in timp ce loveste peretii camerei. De asemenea, Jackall a atasat nalucii doua ancore fixate pe doi pivoti, care ofera o rotatie completa si o mare liberate de miscare. Fiind o naluca sinking, RE/70 poate fi pescuita la ce adancimi doriti si puteti sa o incercati la pescuitul salaului, bibanului si stiucii, dar o puteti incerca si la rapitorii marini.

Jackall RE/70 are lungimea de 7 cm, cantareste 16 grame, iar din punct de vedere vizual, totul arata impecabil - ochi 3D, operculi, inotatoare dorsala din plastic de calitate plus o gama mai mult decat rezonabila in ce priveste combinatiile de culori.

Pentru achizitia Jackall RE/70 va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI