Jackall Peaceton Shad – un shad cu ochi detasabili

Jackall Peaceton Shad – un shad cu ochi detasabili

 

Un shad japonez este intotdeauna binevenit, iar unul oferit de Jackall chiar merita ceva mai multa atentie. Modelul Peaceton este una dintre ultimele creatii intrate in colectia Jackall și totul este, in primul rand, meritul lui Takuma Hata, un pescar apreciat nu numai in Japonia, dar si un bun creator de naluci inclusiv un realizator de programe video pentru pescuitul rapitorilor.

Peaceton este un shad realizat intr-un format fusiform, este construit dintr-un plastic foarte flexibil si are o coada de tip paleta, care are genereaza vibratii puternice. Este tipul de naluca conceputa pentru a fi pescuita cu un echipament de light si chiar daca tinta vizata de Takuma este bass-ul, la noi este recomandata la pescuitul salaului si bibanului.

Peaceton Shad este realizat doar in dimensiunea de 71mm si tot doar in aceasta dimensiune este realizata si varianta Peaceton Fry, cea cu coada despicata. Aceste doua variante Peaceton au fost luate in calcul de Takuma pentru a fi folosite cu montura Peaceton Wire, despre care se spune ca este irezistibila la pescuitul rapitorilor. In pachet se gasesc 6 bucati, iar cei de la Jackall au introdus si o folie pe care sunt inclusi 12 ochi, pe care, daca considerati, ii puteti folosi la decorarea nalucii, iar atasarea este sigura daca folositi un adeziv care nu ataca plasticul.

Peaceton Shad este tipul de naluca usor de pescuit, se poate recupera la diverse viteze, poate fi folosita cu tot felul de monturi precum jig normal, monturile Carolina si Texas etc. Deocamdata, gama de culori nu este foarte bogata, dar Jackall are in plan diversificarea paletei de culori in viitorul apropiat si ca sa fiti siguri ca aveti de-a face cu un produs de calitate, notati ca Peaceton Shad este un produs de tip Made in Japan.

Pentru achizitia Jackall Peaceton Shad va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI