Jackall Need Bug – o insecta cu miez dur

Jackall Need Bug – o insecta cu miez dur

 

Pasionatii de pescuit la rapitori cu insecte au primit recent de la firma japoneza Jackall un nou model de insecta, japonezi care au decis sa remodeleze un model mai vechi, pe care l-au numit acum Need Bug.

Need Bug este construit pe scheletul unui legendar model numit Ikechu, care acum ani de zile a oferit multe satisfactii pescarilor de rapitori. Este o insecta ce are un miez fabricat din plastic dur, pentru a oferi nalucii stabilitate in timpul lansarii, dar si o flotabilitate excelenta pe pelicula apei. Acest miez este invelit cu un elastomer extrem de moale si flexibil, care are ca extremitati 12 picioare lungi si doua antene.

Mai trebuie sa stiti ca miezul tunat are in partea din fata un ochi pe care se ataseaza carligul. Puteti folosi un carlig simplu, pentru a mentine naluca la suprafata apei, dar puteti folosi si un carlig cu greutate pentru a scufunda lent naluca. Cand pluteste, picioarele se intind, produc vibratii si arata ca o insecta adevarata, care pluteste la suprafata si care incearca sa supravietuiasca pe pelicula apei. Este o naluca ideala pentru pescuitul pe timpul verii pe rauri, atat la clean, cat si la pastrav, dar puteti avea surprize si din partea altor specii de rapitori.

 

Are lungimea de 28,5 mm, cantareste 1,75 grame si este oferita intr-o gama destul de mare de culori si combinatii de culori. In pachet se gasesc doua bucati, dar fara carlige.

Pentru achizitia Jackall Need Bug va recomandam sa incercati AICI