Jackall Mute Ball – un hibrid sarat, dar si dulce

Jackall Mute Ball – un hibrid sarat, dar si dulce

 

Printre cele mai interesante naluci aparute in ultima vreme se numara si una produsa de catre compania japoneza Jackall. Nu trece an ca japonezii sa nu inventeze ceva "nebunii" pescaresti, dar, de cele mai multe ori, ele sunt reusite. La prima vedere pare o naluca pentru pestii montani, dar ea are ca destinatie pestii de talie mica din apele sarate. Se numeste Mute Ball si este o naluca de tip hibrid.


Jackall Mute Ball este un fel de insecta, cu un corp solid din plastic, dar pe care se poate atasa, si este recomandabil, un invelis din plastic. Tocmai acest "scut" de plastic este atuul nalucii, realizat pentru a atenua caderea pe apa a voblerului in conditiile in care pestii sunt tematori. Acest invelis din plastic soft (silicon) duce la o atenuare a zgomotului atunci cand naluca aterizează pe apa si sunt multe momente in care pestii aflati imediat sub pelicula apei se sperie la orice cade pe apa in mod nenatural. 

 

 

Mute Ball este realizat in doua variante. Pencil si Minnow. Ambele variante sunt de tip floating, arata asemanator, dar intre ele exista anumite diferente. Varianta Pencil este un topwater, iar Minnow se deplaseaza imediat sub pelicula apei, cu mentiunea ca o face cu miscari ceva mai energice, in forma de S, bataile sunt mai ample si produce valuri ceva mai mari. Interesant de stiut este si faptul ca in partea din spate a plasticului este un mic orificiu, care in timpul aruncarii nalucii, ajuta la eliminarea apei ce se poate acumula in timpul recuperarii. 

 

Atat Pencil, cat si Minnow au lungimea de 38mm, cantaresc 2,7 grame, ambele avand o gama de opt combinatii de culori in format 3D (inclusiv ochii). Sunt echipate cu o ancora numarul 10, iar important de stiut este ca puteti schimba protectia de plastic soft in caz de deteriorare. Cu toate ca Jackall a lansat aceasta naluca pentru pescarii marini, ambele variante sunt la fel de bune si pentru pestii nostri, asa ca le puteti incerca fara nicio problema atat la pastrav, cat si la clean. 

 

 

 


Pentru achizitia Jackall Mute Ball va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI