Jackall Magallon – un japonez articulat de clasa mondiala

Jackall Magallon – un japonez articulat de clasa mondiala

 

Magallon este un model de vobler creat de catre firma japoneza Jackall si se numara printre acele naluci care se preteaza si pescuitului in apele noastre mai ales, la stiuca. Este considerat un model versatil si printre cele mai apreciate voblere articulate la nivel mondial.

 

Magallon este un vobler construit dupa ultimele tehnologii japoneze, are un corp aerodinamic, realizat din plastic ABS. Sistemul de prindere al celor doua parti ale corpului este solid (inclusiv barbeta), iar coada este extrem de flexibila, fiind realizata din silicon. In timpul recuperarii, Magallon are unduiri naturale, ajutat si de coada flexibila, iar partea din spate se poate inclina pe laterale pana la 45 de grade. In aceste conditii, este imposibil sa nu atraga destul de repede rapitorii, chiar si pe cei care la momentul respectiv sunt destul de apatici.

Mai trebuie sa stiti ca Jackall Magallon este o naluca de tip suspending, se scufunda intre 50 cm si 1 metru, fiind perfect pentru pescuitul in ape mici. Este armat cu doua ancore (marca Owner - tip ST36BC #6), ochii sunt 3D, iar partea coloristica este diversa, ce cuprinde cam toate combinatiile de culori pentru toate tipurile de apa. Tinand cont de tipul vopselurilor folosite si de partea de protectie, Magallon poate fi pescuit si in apele marine. Acest model vine in doua variante - varianta Magallon cu 113 mm lungime si o greutate de 13,7 grame si varianta Magallon Diving, lungime 113 mm si greutatea de 15,2 grame.

Pentru achizitia Jackall Magallon va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI