Jackall Keeburn – o cicada cu vibratie maxima

Jackall Keeburn – o cicada cu vibratie maxima

 

La prima vedere, o cicada pare doar o bucata de tabla ce imita un peste. Pe piata se gasesc nenumarate modele si mai toate arata cam la fel. Insa, japonezii stiu sa umble la detalii si sa conceapa modele care ies in evidenta atat din punct de vedere tehnic, cat si vizual, iar un model care nu a trecut neobservat este Keeburn, conceput si fabricat de catre Jackall. 

 

Keeburn este o cicada ceva mai deosebita, pentru ca cei de la Jackall au adus imbunatatiri semnificative in sensul ca, pe langa calitatea materialelor folosite, designul a suferit unele modificari care au imbunatatit miscarea nalucii in timpul recuperarii. In partea din fata si pe burta a fost lipita corpului un alt tip de material ce are rol de greutate si care ofera o vibratie pe care Jackall o considera unica. 

 

Keeburn a fost conceput sa aiba centrul de greutate jos, ceea ce face ca prezentarea sa fie intr-un mod cum nu s-a vazut pana in prezent. Conteaza insa si modul in care recuperati naluca, pentru ca daca veti face o recuperare cu miscari din varful lansetei cu mici stopuri atunci ea va avea un mic tremur, batai pe laterale, iar daca o recuperati liniar vibratiile vor fi amplificate. Mai mult, la viteze mari de recuperare, vibratiile sunt la nivel maxim, mai puternice decat la orice naluca de gen, iar datorita capului si a materialului adaugat suplimentar pe corp, naluca va ramane tot timpul stabila atunci cand veti face recuperarea la viteza mare. 

 

Mai trebuie sa stiti ca Jackall Keeburn este echipata cu doua ancore duble, iar pe partea din spate exista o singura gaura pentru prinderea cu agrafa. Acest model a fost realizat in doua variante - 45 mm cu 7 grame si 58 mm cu 14 g, fiecare in opt culori diferite. 

 


Pentru achizitia Jackall Keeburn va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI