Jackall IShad Clio – vierme cu extremitati inovatoare

Jackall IShad Clio – vierme cu extremitati inovatoare

 

Ca mai toate produsele Jackall și noul model, IShad Clio, este o conceptie Seiji Kato. Este bine sa stiti ca Seiji Kato este considerat printre cei mai buni creatori de naluci la nivel mondial, naluci care au cunoscut succesul fie sub egida Daiwa sau Lucky Craft, iar de mai bine de doua decenii sub egida Jackall. El este de altfel si cel care a pus bazele Jackall, o companie japoneza ajunsa intre timp celebra la nivel mondial.

Modelul Clio este un pas in fata in randul IShad-urilor, o naluca soft gandita pentru situatiile cand rapitorii sunt mofturosi sau nu sunt activi. Are un format de tip vierme, corpul este inelat, iar o caracteristica interesanta este partea din fata adica, zona capului, pe care au fost atasate doua mici aripi, care au rolul de a stabiliza naluca, dar si, asa cum spune producatorul, de a scoate din calcul anumite miscari care nu sunt necesare in timpul recuperarii. Coada are si ea un format ceva mai special si mai trebuie sa stiti ca naluca este compusa din doua tipuri de plastice. 

IShad Clio este impregnat cu o formula bazata pe aminoacizi naturali, cu o concentratie destul de puternica, care aduc un plus in zona de atractivitate si de atractie si a celor mai apatici rapitori. Naluca poate fi pescuita cu diverse monturi - Texas, Carolina, dar si cu jig sau carlige offset. Acest model este realizat in doua dimensiuni - 8,9 cm si 10,4 cm, fiecare cu 7 bucati/plic, ambele variante fiind realizate in 6 culori.

 

 

Pentru achizitia Jackall IShad Clio va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI