Jackall Good Meal Spin 7g – un mic scufundator

Jackall Good Meal Spin 7g – un mic scufundator

 

Un alt spinner tail japonez pe care ar trebui sa-l incercati este Good Meal Spin, conceput de catre firma Jackall. Este o naluca ce poate fi folosita pentu o varietate de rapitori, fie ca dati pe lac sau pe rau, fie in ape dulci sau sarate. 

Good Meal Spin are un corp mic, bombat in fata, alungit si aplatizat pe spate si arata cumva precum un mormoloc. Chiar daca este o naluca mica are un format compact, cu o forma aerodinamica ce va ajuta sa aveti lanseuri lungi. Este usor de pescuit si puteti apela diverse tehnici in diferite conditii, inclusiv in perioadele cu intensificari ale vantului. Naluca are paleta atasata corpului cu ajutorul unui vartej, iar rotatiile paletei in timpul recuperarii (inclusiv pe cadere) sunt un alt punct de atractie pentrru rapitori. Acest tip de naluca va ajuta sa acoperiti o zona mare de apa si sa explorati diverse adancimi, iar in apele noastre are ca destinatie pescuitul bibanului. 

Acest spinnertail beneficiaza de ochi 3D, vine in pachet cu o agrafa atasata, are lungimea de 4 cm si cantareste 7 grame. Este echipat cu o ancora japoneza numarul 10 pus pe un inel despicat numarul 000. Mai trebuie sa stiti ca acest model este realizat in trei gramaje diferite - 3,5 si 7 grame, fiecare scos in opt combinatii de culori (cu doua variante de culori a paletei - auriu si argintiu).

Pentru achizitia Jackall Good Meal Spin va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI