Jackall Good Meal Craw – o micro creatura pentru pescuitul de finete

Jackall Good Meal Craw – o micro creatura pentru pescuitul de finete

 

Cei care sunt impatimiti ai pescuitului la biban ar trebui sa incerce si modelul Good Meal Craw, conceput si realizat de catre celebra companie japoneza Jackall. Cum de ani de zile japonezii sunt maestrii in domeniu, rezultatul final a iesit pe masura.

Jackall Good Meal Craw este o creatura de mici dimensiuni, realizata dintr-un material plastic de ultima generatie, moale, dar si destul de rezistent in acelasi timp. Corpul este compact, beneficiaza de cateva striatii, iar cele patru "picioare" sunt extrem de flexibile si se activeaza imediat dupa caderea pe apa. In timpul recuperarii, naluca produce vibratii fine, fiind de altfel usor de pescuit. Se recomanda a fi pescuita cu echipament UL, cu micro jiguri, la viteze mici, dar poate fi folosita si cu montura drop-shot.

Good Meal Craw are ca destinatie pestii de mici dimensiuni, precum bibanul si bibanul soare (soretele pentru cei mai multi), dar poate avea rezultate si la pescuitul pastravilor. Are dimensiunea de 3,8 cm si este oferit in 7 bucati/plic. Naluca a fost realizata in diverse culori, unele avand nuante de culori diferite pe fata si spate.

Pentru achizitia Jackall Good Meal Craw va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI