Jackall Chubby Minnow 35 SP – inamicul dintre ape

Jackall Chubby Minnow 35 SP – inamicul dintre ape

 

Modelul Chubby, lansat in urma cu ani de catre compania japoneza Jackall, a devenit intre timp o legenda printre nalucile pescarilor de pastrav si clean. Periodic, Jackall ofera noi si noi modele pe structura lui Chubby astfel, aveti acum si varianta Minnow 35 SP. Jackall Minnow 35 SP este un alt model pe care trebuie sa-l folositi atunci cand pescuiti pe rau, dar mai ales pe lac. Este un vobler de mici dimensiuni, de tip crankbait, perfect pentru cei ce prefera echipamentul UL. Ca mai toate produsele japoneze de top, este construit din plastic de tip ABS, este dotat cu o barbeta mica, dar solida, cu ochi 3D in diferite culori (depinde de combinatiile de culori ale corpului), iar finisajele sunt impecabile - cu striatii extrem de fine.

 

Cu toate ca este produs doar intr-o singura dimensiune, 35mm si cu greutatea de 2,3grame, acest crankbait poate fi lansat fara nicio problema, chiar si pe vant. Notati ca este vorba despre varianta SP adica, suspending, este perfect echilbrat pentru a sta intre ape. Este armat cu doua ancore japoneze marca Owner, numarul 16, iar unul dintre atuurile acestui model, valabil pentru mai toate voblerele Jackall, il constituie sistemul magnetic din interior nalucii, dotat cu o bila din tungsten, care ajuta naluca sa aiba o evolutie corecta, dar si balans.

Sistemul celor de la Jackall este eficace, pentru ca in timpul aruncarii, bila se deplaseaza spre coada, iar dupa ce voblerul ajunge pe apa, centrul de greutate se repozitioneaza in zona de mijloc, pentru a evolua asa cum trebuie. Acest model are o evolutie intre 0,5 si 0,8 metri, iar producatorul recomanda a fi pescuit cu o viteza mai lenta si cu pauze periodice in timpul recuperarii. Are batai pe laterale in timpul recuperarii, este extrem de atractiv, iar gama de culori este diversa, pentru toate tipurile de apa, iar destinatia acestei naluci vizeaza pastravul, cleanul chiar si bibanul.

Pentru achizitia Jackall Chubby Minnow 35 SP va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI