Jackall Chubby 38F SSR – un “grasan” pentru adancimi mici

Jackall Chubby 38F SSR – un “grasan” pentru adancimi mici

 

De ani de zile, modelul Chubby al producatorului japonez Jackall, indiferent de formate, este un lider in zona voblerelor de mici dimensiuni, iar cel de tipul SSR este de top pentru pescuitul in ape putin adanci.

Chubby 38 F SSR (Super Shallow Runner), este tipul de vobler ce se preteaza pescuitul in ape mici, in zona malurilor sau pe langa diverse structuri la suprafata. Este construit din plastic ABS, are un format bombat spre cap si o mica coada alungita, iar in interior are inclus un sistem magnetic de long-cast, care permite aruncari la distanta.

Chubby 38 F SSR este un vobler de tip crankbait ce poate fi pescuit in zone unde alte voblere sunt inutile, are efect pe toata perioada verii, dar si toamna, fiind excelent atat pentru pescuitul pe lac, cat si pe rauri acolo unde este destul de stabil in curent, iar in timpul recuperarii produce vibratii de frecventa inalte. Este de tip floating, are lungimea de 38mm, cantareste 4,2 grame, este dotat cu doua ancore si se scufunda intre 0,1 si 0,3 metri.

Partea vizuala arata superb, tipic pentru un produs japonez premium, are ochi 3D, barbeta scurta si solida, iar gama de culori oferita de Jackall este suficienta pentru toate tipurile de ape. Daca initial, Chubby a fost conceput special pentru pescuitul cleanului, intre timp si-a diversificat tintele ajungand sa fie bun si pentru biban sau pastrav.

Pentru achizitia Jackall Chubby 38 F SSR va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI