Jackall Chibi PaniCra – fineturi japoneze

Jackall Chibi PaniCra – fineturi japoneze

 

O alta naluca pentru pescuitul rapitorilor este oricand binevenita mai ales, daca este una ce provine din Japonia. PaniCra este deja un model consacrat a celor de la Jackall Bros, iar de curand a fost scoasa pe piata o noua gama de culori pe care Jackall a realizat-o in colaborare cu firma Rodio, totul sub numele Chibi.

Chibi Panicra este un vobler de tip crank, de mici dimensiuni, construit dintr-un plastic ABS, normal, de cea mai buna calitate si realizat in asa fel incat sa aiba centrul de greutate jos, Partea din fata este un pic bombata, cea din spate alungita, astfel, rezultatul acestui format ofera stabilitate, dar si posibilitatea lansarii la distante mai mari.

Naluca a fost conceputa pentru a avea prezentari discrete, iar efectul maxim il ofera in timpul recuperarii lente, unde produce vibratii fine. Chibi este o naluca usor de pescuit, pe care o puteti folosi in diverse situatii, de exemplu, atunci cand rapitorii sunt inactivi sau in concursurile de trout area, unde presiunea este mai mare ca de obicei. Nu trebuie decat sa lansati si sa recuperati, iar Chibi PaniCra isi va face treaba fara probleme. Este armat cu doua carlige debarbetate, are ochi 3D, iar gama de culori este impresionanta. Pe langa gama de culori este bine de stiut ca reflexiile pe care le emite se datoreaza gravurilor din interiorul corpului, iar combinatiile de culori ofera o atractivitate in plus.

De retinut, si este foarte important, Chibi PaniCra vine in mai multe variante, astfel, aveti posibilitatea sa explorati cam toate adancimile. Variantele SR si DR sunt floating, cantaresc 1,4 grame, au lungimea de 25 mm si sunt armate cu doua carlige numarul 10 puse pe inele despicate numarul 0. Varianta DR-SS (slow sinking) cantareste 1,6 grame, are lungimea de 25 mm si este armat cu doua carlige numarul 10 puse pe inele despicate numarul 0.

Jackall Chibi Panicra in colaborare cu Rodio ofera asadar un vobler dedicat pescuitului cu echipament UL si chiar daca destinatia sa este pastravul, il puteti folosi fara nicio retinere in apele noastre la pescuitul cleanului sau bibanului.


Pentru achizitia Jackall Chibi Panicra va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI