Jackall Bounty Fish – un plastic “bandajat” cu plasa

Jackall Bounty Fish – un plastic “bandajat” cu plasa

 

Una dintre ultimele noutati prezentate in 2021 de catre compania japoneza Jackall, una chiar revolutionara in zona plasticelor soft, este inca putin cunoscuta pe piata europeana, dar a crea deja senzatii in Japonia si mai ales, in America.

Este vorba despre Bounty Fish, un swimbait care la prima vedere pare rupt in doua. Lucrurile nu stau insa asa, pentru ca cei de la Jackall au gandit aceasta naluca intr-un mod cu totul ingenios, tocmai pentru a da nalucii o libertate maxima de miscare si de a putea fi folosita in zone unde nalucile hard nu pot fi luate in calcul.

 

Bounty Fish este o naluca soft, realizata dintr-un plastic de cea mai buna calitate, conceput in asa fel incat miscarea walk the dog sa aiba cea mai buna reprezentatie. Practic, coada este legata de corp printr-o bucata de material cauciucat de tip plasa, care, pe langa ca este solida, ii da cozii posibilitatea sa aiba cea mai lejera miscare posibila. In acest moment, pe piata mondiala nu exista nicio naluca soft care sa beneficieze de o coada atat de mobila. 

Bounty Fish se preteaza pescuitului stiucii in ape cu vegetatie deasa, fiind de altfel o alternativa excelenta pentru nalucile de tip broasca. Poate fi folosita si la pescuitul salaului, dar pentru asta va trebui sa puneti un carlig offset cu greutate. Este o naluca tipica pentru pescuitul cu carlige offset, iar producatorul recomanda sa folositi carligele offset numerel 5 si 6. Este realizata doar in varianta de 158 mm si pana in acest moment a fost produsa doar in 6 culori, dar exista sanse ca anul viitor paleta de culori sa fie extinsa.

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI