Jackall BIGBACKER Fit Vib – supla, dar vibranta

Jackall BIGBACKER Fit Vib – supla, dar vibranta

 

Cicadele sunt naluci excelente pentru pescuitul in ape adanci, se adreseaza atat rapitorilor de apa duce, cat si celor marini si ar trebui sa aiba un loc clar in trusa oricarui pescar. Daca aveti de gand sa achizionati astfel de naluci, printre altele, luati in calcul si modelul Bigbacker Fit Vib, conceput de catre celebra companie japoneza Jackall.

Bigbacker Fit Vib este o cicada construita dintr-o placa de otel inoxidabil foarte rezistent, pe care au fost fixate in partea din fata, pe ambele parti, alte doua placi ce scot in evidenta operculii, dar care au si rolul de a oferi nalucii o forma ceva mai aerodinamica. Corpul este extrem de aplatizat, iar rezistenta materialului folosit ofera protectie daca naluca loveste anumite obiecte de pe substrat.

Aceasta cicada este armata cu doua ancore, beneficiaza de o agrafa pentru ca schimbarea nalucii sa fie facuta mai rapid si are atasati ochi 3D. Acest model vine in doua dimensiuni - 60 mm (cantareste 11 grame, ancore numarul 10) si 70 mm (cu greutatea de 18 grame ancore numarul 8).

Este o naluca usor de pescuit, poate fi aruncata la distante mari si este recomandata pentru pestii de talie mica si medie. Daca veti face o recuperare cu miscari din varful lansetei cu mici stopuri atunci ea va avea un mic tremur, batai pe laterale, iar daca o recuperati liniar vibratiile vor fi amplificate. Gama de culori nu este mare, dar contine mai toate combinatiile bune si mai trebuie sa stiti ca vopselurile contin pigmenti, care reflecta in apa flash-uri puternice.

Pentru achizitia Jackall Bigbacker Fit Vib va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI