Jackall Ammonite Shad – un shad ceva mai special

Jackall Ammonite Shad – un shad ceva mai special

 

Un alt shad pe care ar trebui sa-l incercati in acest an provine din Japonia si este oferit de catre o companie ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, Jackall. Se numește Ammonite Shad si este tipul de naluca pe care japonezii o considera un inamic cert pentru multi rapitori, unul care la fiecare partida va avea multe victime.

 

Ammonite Shad este fabricat dintr-un plastic moale, flexibil, calitatea fiind una tipic japoneza. Insa, atractia principala a acestei naluci este forma sa, cu burta un pic bombata si spatele plat, cu un corp articulat, cu partea din fata plina de striatii fine (ce provoaca vibratii), iar in spate o coada subtiata cu terminatie de paleta. Aceasta forma a corpului face ca, in timpul recuperarii, coada sa aiba miscari cu inclinatii aproape de 360º. Insa important de stiut este ca, daca vreti ca acest shad sa aiba eficienta maxima, este obligatoriu sa-l pescuiti corect.

Naluca poate fi pescuita cu diferite monturi, jig, Texas, dar si cu carlige offset (pe spate gasindu-se o fanta speciala pentru o fixare corecta a carligului). Si ca totul sa fie in ordine pana la final, producatorul a impregnat naluca cu un atractant pe baza de crevete. Mai trebuie sa stiti ca Ammonite Shad este realizat in trei variante - 7,6 cm (8 bucati/plic, recomandat a fi armat cu carlige offset numarul 1 si 1/0), 11,4 cm (6 bucati/plic, recomandat a fi armat cu carlige offset 2/0, 3/0) si 13,9 cm (5 buc/plic, recomandat a fi armat cu carlige offset 4/0, 5/0).

 

Din punct de vedere al gamei de culori, Ammonite Shad este realizat intr-o varietate suficient de mare, pentru a acoperi toate tipurile de ape, iar faptul ca produsul este Made in Japan certifica inca o data ca avem de-a face cu un produs de calitate superioara.

 

Pentru achizitia Jackall Ammonite Shad va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI