Jackall Abbey Minnow 38SF – pentru pasionatii de UL

Jackall Abbey Minnow 38SF – pentru pasionatii de UL

 

Orice produs de la Jackall merita o atentie deosebita. Daca sunteti pasionati de pescuitul UL atunci luati in calcul o naluca care o sa va ajute sa prindeti multi rapitori de apa dulce chiar daca acest vobler a fost conceput pentru pescuitul marin. Este un model nou si este vorba despre Abbey 38SF, un vobler realizat dintr-un plastic de tip ABS, calitate premium, pe care s-a aplicat un alt strat de plastic, ce are rolul de a capta lumina astfel, ca naluca poate fi pescuita si pe timpul noptii, mai ales in noptiile cu luna plina.

Are un profil minnow si este echipat cu un sistem deja clasic pentru multe voblere Jackall. Este vorba despre sistemul magnetic din interior nalucii, dotat cu o bila din tungsten, care ajuta naluca sa aiba o evolutie corecta, dar si mult balans. Sistemul celor de la Jackall este eficace in sensul ca, in timpul aruncarii, bila se deplaseaza spre coada, iar dupa ce voblerul ajunge pe apa, centrul de greutate se repozitioneaza in zona de mijloc, pentru a evolua asa cum trebuie.

Abbey este un vobler care se descurca cel mai bine in ape mici, indiferent de viteza de recuperare pe care o folositi si indiferent de tehnicile pe care le aplicati - fie ca o recuperati liniar sau cu smucituri din varful lansetei. Voblerul este de tip slow floating adica, se scufunda incet, este realizat doar in lungimea de 38 mm si cantareste 2,4 grame. Este echipat cu doua ancore Owner, model ST26 numarul 14 si este oferit intr-o gama de 8 culori.

Pentru achizitia Jackall Abbey 38SF va recomandam sa incercati AICI

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI