Ivyline, Inc. T-Gravits – ideal pentru pastravii de rau

Ivyline, Inc. T-Gravits – ideal pentru pastravii de rau

 

Suntem in plin sezon de pescuit la pastrav asa ca trebuie sa aveti in vedere si nalucile producatorului japonez Ivyline, Inc., un nume inca necunoscut la noi, dar care ofera, normal, produse de calitate. Un model de vobler pe care e bine sa-l luati in calcul este T-Gravits, care o sa va ajute din plin mai ales la pescuitul pe rau.

T-Gravits, varianta de 36 mm este unul de tip minnow, care se preteaza foarte bine raurilor noastre, a fost conceput pentru a se descurca in orice situatie, fie in curenti puternici sau mai lenti. Este construit din plastic de tip ABS, are un format aerodinamic, aplatizat pe laterale, iar punctul sau forte este centrul de greutate jos, chiar foarte jos. Japonezii au decis sa utilizeze greutati din tungsten, care prin volumul lor mai mic ajuta la o minimizare a frecarii in timpul lansarii, ceea ce duce la aruncari la distante mai mari.

Mai trebuie retinut si faptul ca spatele acestui vobler are o constructie care aduce cu cea a deja celebrului D-Contact a celor de la Smith, o mica cocoasa ce are rolul de a ajuta naluca sa taie apa ceva mai bine. De asemenea, barbeta ajuta voblerul sa aiba o bataie constanta, indiferent de viteza de recuperare. Per total, voblerul este construit corect si este construit din materiale de calitate, nu lipsesc ochii 3D, finisajele tipic pentru produsele japoneze si combinatiile de culori excelente. T-Gravits, varianta de 36 mm cantareste 2,8 grame, este armat cu doua ancore si este de tip sinking si poarta marca Made in Japan.

Daca va intereseaza acest model notati ca el vine si-n alte dimensiuni, toate scufundatoare - de 50 mm (4,5g), 50 mm (4,8g, care este de tip Sinking Deep) si 70 mm (9g) insa exista si o exceptie floating, dar doar in varianta de 36 mm.

Pentru achizitia Ivyline, Inc. T-Gravits va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Ivyline, Inc. AICI