Ito.Craft Bowie 42S – un pastrav “imbracat” in aluminiu

Ito.Craft Bowie 42S – un pastrav “imbracat” in aluminiu

 

Mai putin cunoscuta la noi, dar o celebritate la nivel mondial, compania japoneza Ito.Craft este printre putinele care mai ofera produse lucrate manual si lucrate la un nivel la care putini au ajuns. Specializata pe produsele destinate pescuitului la pastrav, Ito.Craft scoate la iveala periodic lansete si naluci premium, acestea din urma fiind de mare clasa. Mai toti japonezii stiu sa produca naluci de calitate, dar cele oferite de Ito.Craft au un pic ceva in plus. 

 

Un model care are putini rivali la nivel mondial este nu David Bowie, ci simplu Bowie. Este un minnow conceput pentru a fi pescuit in raurile ce au curentii puternici, asa ca beneficiaza de un corp plat, pentru a taia apa cu usurinta, corp care de altfel are o forma aerodinamica bine echilibrata. Totul a fost calculat la milimetru si rezultatul final a iesit de top. Mai mult, pentru a oferi si o parte vizuala deosebita, japonezii au invelit aceasta naluca cu o folie extrem de fina de aluminiu, ce ofera flash-uri in timpul recuperarii, datorate batailor puternice pe laterale. 

Varianta Bowie 42S este una dintre cele mai bune pentru raurile noastre, mai ales cele mici si maxim medii. Notati ca acest model este realizat din lemn de balsa si are incorporat un sistem fix de lest. Are lungimea de 42 mm, cantareste 2,8 grame si este de tip sinking. Este o naluca usor de pescuit si, chiar daca are o greutate mica, in timpul aruncarii este foarte stabila. De altfel, pasionatii pescuitului la pastrav pe raurile montane isi vor da seama imediat de calitatea acestui produs, ce beneficiaza de tot ce are mai bun un vobler de gen. 

Bowie 42S dispune de ochi 3D de mare finete si este armata cu doua ancore japoneze numarul 12, totul fiind pictat manual. Gama de culori propusa nu este mare, dar contine cam tot ce e mai bun pentru pastravi si va reamintim ca este un produs 100% Made in Japan.

Pentru achizitia Ito.Craft Bowie 42S va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Ito.Craft AICI