Imakatsu Garage Craft Java Shad IS-Plus – 5 în 1

Imakatsu Garage Craft Java Shad IS-Plus – 5 în 1

 

Javaloanele sunt deja naluci consacrate in randul pescarilor de rapitori, iar un nou model bazat pe acest schelet este oferit tot de firma japoneza Imakatsu, care se ghideaza dupa sloganul Love Fish For Life. Se numeste Java Shad IS-Plus si face parte din gama Garage Craft.

Java Shad IS-Plus este o naluca soft de tip swimbait, construita dintr-un material plastic cu densitate mare, ce are structura tipica a modelui Javalon. Cu un design deja clasic, cu forma unui vierme si are un corp format, de data asta, din cinci parti, iar coada este acum nu despicata, ci alungita si inelata. Faptul ca naluca este construita dintr-un plastic destul de elastic, in timpul recuperarii segmentele se misca natural, avand o unduire impecabila.

De data asta, Java Shad IS-Plus nu mai beneficiaza de cele doua lacase de prindere a carligului, dar este la fel de bine conceputa pentru a fi pescuita cu diverse tehnici precum monturile Texas, Wacky, dar si pentru clasicul jig sau cu un carlig offset. Miscarile in apa sunt in forma S, poate fi aruncat la distante mari si este preavzut sa poata fi pescuit doar in ape dulci.

Java Shad IS-Plus este realizata in trei dimensiuni diferite - 8,9 cm (10 bucati/plic), 11,4 cm (8 bucati/plic) si 13,9 cm (6 bucati/plic), iar gama de culori este impresionanta.

Pentru achizitia Imakatsu Garage Craft Java Shad IS-Plus va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Imakatsu AICI