Imakatsu Baby Super Spider – un paianjan plutitor

Imakatsu Baby Super Spider – un paianjan plutitor

 

Maiestria nalucilor japoneze este reflectata si de catre firma Imakatsu, care anul trecut a lansat pe piata o naluca de tip insecta (un paianjan stilizat), dezvoltata pe ceea ce a fost o data Fujin Spider, un model care a fost apreciat la nivel mondial. Noul model, Baby Super Spider este realizat cu ajutorul tehnologiilor moderne si este cu adevarat un inamic pentru rapitorii, mai ales, montani.

Baby Super Spider este o naluca soft plutitoare, realizata dintr-un elastomer rezistent, exact ca cel folosit la modelul Fujin Super Spider, dar noua proiectare asigura o flotabilitate mai precisa si datorita bratelor nalucii, care sunt distribuite in asa fel incat sa arate natural, dar si sa mentina naluca pe pozitia normala. Astfel, cand cade pe luciul apei, Baby Super Spider ramane pe pozitia orizontala, iar cele opt picioare se misca incontinuu, produc vibratii si ofera un alt punct de atractie.

Aceasta naluca este armata cu un jig floating, protejat de o tija antibradis, iar pe capul jigului, brazdat de striatii, sunt montate cateva antene flexibile. Insecta are lungimea de 33mm si cantareste 2 grame. In pachet se gaseste naluca armata, dar si alte doua corpuri fara jig, pregatite pentru schimbare la nevoie. Producatorul recomanda sa nu depozitati aceasta insecta alaturi de alte naluci soft altfel, Baby Super Spider va fi afectat serios.

Baby Super Spider este o naluca destinata pentru a fi pescuita cu echipament UL, cu mulinete mici, pe care sa folositi fire cu rezistenta intre 3 si 5 lb, naluca fiind proiectata doar pentru ape dulci.

Pentru achizitia Imakatsu Baby Super Spider va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Imakatsu AICI