IMA Roumba – versatil in zona de suprafata

IMA Roumba – versatil in zona de suprafata

 

A devenit deja ceva clasic sa cititi ca naluca x sau y are cele mai bune miscari, este cea mai grozava la nivel mondial etc. Asa se spune si despre Roumba, un vobler creat de pescarul american Fred Roumbanis, un profesionist ce face o figura frumoasa in Bassmaster Elite.

Roumba este conceptia lui Fred, dar este construit de catre compania japoneza IMA, care a reusit sa aduca la suprafata o naluca despre care multi pescari profesionisti spun ca iese in evidenta prin miscarile pe care le are, prin bataile pe laterale pe care le produce, dar si prin sunetele pe care le produce (cu ajutorul bilelor interioare). Roumba are un corp bombat, realizat dintr-un plastic dur, are lungimea de 7,6 cm, cantareste 14 grame si este o naluca de tip floating.

Avand o evolutie aproape de suprafata, maxim 0,4 metri, Roumba este excelent pentru a fi pescuit in perioada calda a anului, in perioada in care apele sunt pline de vegetatie, dar se descurca perfect si in zona pontoanelor sau a zonelor in care pe apa se afla tot felul de obstacole. Cei de la IMA spun ca naluca da cele mai bune rezultate daca este pescuita cu fir monofilament (12-17lb), pescuit cu o lanseta cu actiune medium heavy, totul cu o recuperare lenta si constanta in acelasi timp. Creatorul acestui naluci, Fred, considera ca Roumba este foarte versatila, ca atunci cand este folosita poate imita mai multe tipuri de naluci, si, daca stiti sa manuiti si varful lansetei, atunci exista sanse mari sa aveti trasaturi multiple. 

IMA Roumba poate fi confundata si cu o broasca, printre altele, este bine proportionata, are o barbeta solida, ochi 3D si este echipat cu doua ancore with Owner ST36 numarul 4. Gama de culori este ok, asa ca daca aveti nevoie de un crank de suprafata puteti incerca fara nicio problema acest model numit Roumba. 

Pentru achizitia IMA Roumba va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele IMA AICI