Ima Flit 120 – un jerkbait din noua generatie

Ima Flit 120 – un jerkbait din noua generatie

 

Compania japoneza Ima este mai putin cunoscuta in Romania, dar produsele sale merita toata atentia. Mai trebuie sa stiti ca toti cei care concep nalucile la Ima au studii in biologia marina asa ca nu e de mirare ca produsele sunt de top.

Una dintre ultimele naluci create de Ima si care a avut instantaneu succes este Ima Flit 120, un jerkbait realizat cu ajutorul unui pescar american profesionist, Michael Murphy, care este de altfel si un cunoscut biolog, dar si un talentat designer. Michael a inceput cu Ima Flit 100, iar modelul 120 a fost o continuare fireasca in domeniu. 

 


Ima Flit 120 este un jerkbait de ultima generatie, cu o forma alungita, cu lateralele plate si incorporeaza trei camere de rezonanta triunghiulare, in care au fost incluse noua bile de diferite dimensiuni, care ofera vibratii maxime si sunete cat mai puternice. Asa a iesit un vobler cat se poate de realist, care in timpul recuperarii ofera miscari neregulate. Datorita modului in care au fost concepute cele doua laterale, pe care au fost plasate folii reflectorizante, ele transmit flash-uri inspre fundul apei, spre deosebire de mai toate voblerele care reflecta lumina in zonele laterale. 

Ima Flit 120 este un vobler de tip suspending, are lungimea de 120 mm, cantareste 14 grame si este echipat cu trei ancore Owner ST-36 (numarul 6). Nu lipsesc ochii 3D, barbeta este solida, iar evolutia lui este calculata in intervalul 1,8 - 2,4 metri. Naluca este recomandata a fi pescuita cu jerkuri si stopuri din varful lansetei si poate fi folosita pentru prinderea rapitorilor, fie ca sunt de apa dulce sau marini. Partea vizuala este si ea la nivel maxim, astfel, Ima Flit 120 beneficiaza de o gama larga de culori, de combinatii care de care mai interesante, care completeaza intregul produs in cel mai bun mod posibil.

Pentru achizitia Ima Flit 120 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Ima AICI