ICAST 2022 – cativa dintre premianti

ICAST 2022 – cativa dintre premianti

 

Recent s-a incheiat cel mai renumit targ de pescuit la nivel mondial - ICAST (International Convention of Allied Sportfishing Trades), un eveniment 100% american organizat de catre American Sportfishing Association. Are impact la nivel mondial, iar cine expune la ICAST exista cu adevarat. Si anul acesta au fost prezente la standuri cele mai importante companii din industria producatorilor de echipamente de pescuit, iar la final s-a tras o linie si s-au oferit din nou premii, pentru cele mai inovatoare, interesante sau deosebite produse in domeniu. Au fost luate in calcul multe categorii, iar cateva dintre ele merita sa le descoperiti si sa le analizati, pentru ca in viitorul apropiat vor ajunge si-n magazinele noastre.

Categoria pentru mulinete de apa sarata a fost castigata de modelul Authority a firmei americane Penn, iar pentru zona de mulinete de apa dulce number one a fost desemnat modelul Stella FK creat de japonezii de la Shimano. 


In zona de mulinete pentru fly fishing castigator este Hardy Fortuna Regent Saltwater, iar varianta combo este trecuta in dreptul lui Shimano Spheros SW.

Pentru lansete sunt trei categorii si trei castigatori - lansete de apa dulce - St.Croix Legend Tournmament Bass Road, lansete de apa sarata - Ugly Stick Carbon Inshore, iar pentru zona de fly fishing - Banshee Fly a companiei Bull Bay Tackle Company.

In zona de naluci soft avem doi castigatori - varianta pentru apa sarata - Kicker CrabZ a firmei Z-Man, iar pentru produsele de apa dulc e castigator a fost desemnat modelul Berkley Power Bait PowerStinger a firmei Berkley. Mai puteti nota si categoria naluci hard - varianta pentru apa sarata fiind castigata de Livetarget Live Shrimp a firmei Livetarget Lures, iar pentru ape dulci - modelul Slobberknocker a firmei Berkley. 

 

Mai puteti nota ca in zona de fire castigator a fost desemnat Spider Wire DuraBraid Hi-Vis Yellow, iar la categoria de optica numarul unu a fost desemnat modelul de ochelari Roca a companiei americane Bajio Sunglasses.