HMG Lures Killer Egg Fat – cam cel mai mic scufundator

HMG Lures Killer Egg Fat – cam cel mai mic scufundator

 

Printre cele mai mici voblere din lume se numara si Killer Egg Fat, o creatie a polonezilor de la HMG Lures, companie specializata atat pe voblere, cat si pe naluci soft.

Killer Egg Fat este un micro vobler de tip crankbait, fabricat din lemn, are barbeta si un corp usor mai voluminos in comparatie cu lungimea sa, ceea ce va ofera posibilitatea sa-l lansati mai departe, sa ramana stabil in timpul recuperarii, dar si sa se comporte intr-un mod agresiv. Actiunea sa este de atractie fie ca vorbim despre biban, pastrav si clean sau chiar pentru salau, dar pentru cei cu dimensiuni mai mici.

Acesta micro naluca poate fi pescuita atat pe rau (unde curentii sa fie maxim medii), sau pe lacuri, canale etc. Producatorul recomanda sa pescuiti acest vobler cu viteza de recuperare mica spre medie si notati ca este un produs sinking. Killer Egg Fat este de gasit in trei dimensiuni - Killer Egg Fat 10, cu lungimea de 19mm si greutatea de 1,2 grame, Killer Egg Fat 25 - cu lungimea de 25 mm si greutatea de 2,5 grame si Killer Egg Fat 30 - cu lungimea de 30 mm si greuatatea de 3 grame.
Toate cele trei modele au destule combinatii de culori, valabile pentru diverse tipuri de apa si retineti de asemenea ca cele trei variante sunat armate cu o singura ancora.

Pentru achizitia HMG Lures Killer Egg Fat va recomandam sa incercati AICI