Haswing Cayman B 55 GPS – in topul motoarelor electrice cu GPS

Haswing Cayman B 55 GPS – in topul motoarelor electrice cu GPS

 

Haswing este o companie mai putin cunoscuta in Romania, dar care in ultimii 20 de ani si-a facut un nume mai ales, in America si Australia. Produce motoare electrice si acesorii, iar pana in acest moment reactiile cumparatorilor au fost dintre cele mai bune.
Dupa multe modele realizate pana in prezent, Haswing a realizat recent si unul cu GPS numit Cayman Helmsman GPS.

 

 

Sistemul GPS este incorporat in corpul motorului si el se activeaza la scurt timp dupa ce motorul este pornit. Apoi nu trebuie decat sa sincronizati prin bluetooth telefonul vostru mobil dupa ce in prealabil ati descarcat softul Helmsman (de pe App Store sau Google Play - softul este valabil pentru Iphone (Ideal Iphone 4S + si OIS 8+ si Android 4.3 +).

Prin acest soft aveti locatia pe GPS si va puteti salva multiple locuri de pescuit, dar puteti memora si mai multe rute de navigatie. Insa, functia care este de necesara la o partida de pescuit se numeste Anchor (Ancora).

Cand este activata aceasta functie, GPS-ul incorporat al motorului inregistreaza pozitia si face automat ajustari de directie si viteza la motor, pentru a mentine barca in locul ales. Astfel, daca bate vantul, motorul porneste si se ghideaza automat, pentru ca barca sa ramana in acelasi loc.


Legat de motorul in sine, noul model ofera un sistem de carmuire prin servo-directie (permite axului sa se roteasca 360° si folosind telecomanda wireless a motorului, aveti o mobilitate maxima in barca, astfel ca puteti lansa din orice punct), are 10 trepte de viteza (aproape dublu fata de orice model de pe piata), iar sistemul Digital Power Management ofera o autonomie de aproximativ cinci ori mai mare la o singura incarcare a bateriei decat in cazul motoarelor normale. Sistemul digital de control al energiei se face prin tehnologia Pulse Width Modulation. 

 


Optional, puteti achizitiona o pedala de picior pentru a controla motorul in timpul pescuitului, pentru a avea ambele maini libere.
Lungime axului este de 120 cm si poate fi reglata dupa preferinte.

Se poate regla lungimea axului pentru a obtine performate maxime pentru orice tip de ambarcatiune si, de asemenea, puteti regla adancimea la care evolueaza elicea motorului, pentru a evita, de exemplu, zonele cu vegetatie abundenta. Pentru a lasa motorul la apa si pentru a-l ridica, acesta este dotat cu un sistem revolutionar de prindere si poate fi operat foarte simplu apasand o pedala, iar motorul coboara in apa dupa care se ridica prin aceiasi metoda, iar apoi se blocheaza singur in pozita orizontala. 

 


Tragand o linie, Haswing Cayman Helmsman cu GPS este in topul motoarelor electrice la nivel mondial si unul dintre cele care stau bine si la capitolul fiabilitate.

Caracteristici tehnice

 

Model: Cayman B 55 lbs cu GPS

Putere lbs/kg: 55lbs / 24.6kg - trage ambarcatiuni cu o greutate aproximativa de 1200 kg

Beneficiaza de 'ancora' bazata pe sistemul de pozitionare globala (GPS) cu ajutorul soft-ului Helmsman, usor de descarcat si instalat pe telefonul mobil sau tableta de pe App Store si Google Play. Acuratetea ancorei este de 5-10m, in functie de conditiile atmosferice, semnalul GPS si curentul apei

Ofera posibilitatea memorarii si refacerii traseului (Track & Trace) prin salvarea de multiple puncte pe harta

Alimentare: 12V

Baterie recomandata: 105 Ah cu descarcare lenta (Deep Cycle)

Nivel maxim de zgomot: 50dB

Elice cu 3 palete (elice de rezerva disponibila, contra cost)

Axul cizmei este fabricat din otel si aluminiu

Indicator de baterie LED cu 5 niveluri

Lungime cablu pentru baterie: 1,5 metri

Greutate: 15.2 kg

Prindere pe varful barcii cu sistem de ridicare si lasare foarte eficient, actionat de o pedala.

Sistem de atasare rapida, la cerere. Este o placa cu dimensiunile 42 x 19 cm, care ramane prinsa pe barca.

Pedala de control la picior (optional)

 

Pentru achizitia Haswing Cayman B 55 Helmsman GPS va recomandam sa incercati AICI.

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Haswing AICI