Harmony Baits – noi plastice “mirositoare”

Harmony Baits – noi plastice “mirositoare”

 

Harmony Baits este o companie slovaca mai putin cunoscuta, este specializata pe naluci soft, iar in portofoliul ei se gasesc destul de multe modele. In general, produce larve si insecte destinate pescuitului pastravului, dar mai fabrica si alte cateva modele pe care le puteti lua in calcul atunci cand pescuiti la clean, biban, salau si mreana.

Slovacii au progresat de la an la an si astfel, nalucile au devenit mai eficiente, arata mai realist, totul datorandu-se calitatii materialelor folosite, in general, materiale ecologice. Toate sunt impregnate cu atractanti speciali, emana un miros puternic, dar care, in cele din urma, este si una dintre atractiile acestor naluci.

Un alt lucru de stiut este ca aceste naluci pot fi pescuite cu diverse monturi, pot fi atasate pe micro jig, pe carlig fara lest sau cu montura cheburashka, dar este de stiut si ca e bine sa le pastrati in cutiile lor, pentru a-si mentine proprietatile in timp.

Cateva dintre modelele Harmony Baits ce pot fi folosite fara nicio problema in apele noastre sunt Larva Grub, Super Cervik, Cut Worm, Scarab si Larva Lux, care arata bine, se misca natural, sunt foarte moi, toate fiind impregnate cu aroma de branza si sunt oferite intr-o gama destul de mare de culori.

Super Cervik are lungimea de 5,5 cm, cantareste 0,67grame, iar in cutie se gasesc 12 bucati.

Scarab are lungimea de 2 cm, cantareste 1,08 grame, iar in cutie se gasesc 10 bucati.

 

Cut Worm are lungimea de 9 cm, cantareste 3 grame si in cutie se gasesc 5 bucati.

Larva Lux are lungimea de 3,2 cm si in cutie se gasesc 9 bucati, dar are si varianta de 4,5 cm tot cu 9 bucati/cutie.

Larva Grub este oferita in trei variante - cu lungimea de 3 cm, cantareste 1 gram, iar in cutie se gasesc 9 bucati, in versiunea de 3,5 cm, cu greutatea de 1,34 grame (9 bucati/cutie) plus in versiunea de 4 cm, cu greutatea de 1,96 grame (9 bucati/cutie).

Pentru achizitia Harmony Baits Larva Lux va recomandam sa incercati AICI

Pentru achizitia Harmony Baits Super Cervik va recomandam sa incercati AICI

Pentru achizitia Harmony Baits Scarab va recomandam sa incercati AICI

Pentru achizitia Harmony Baits Cut Worm va recomandam sa incercati AICI

Pentru achizitia Harmony Baits Larva Grub va recomandam sa incercati AICI