Geecrack Iron Shad – un shad versatil impregnat cu S.A.F.

Geecrack Iron Shad – un shad versatil impregnat cu S.A.F.

 

Un alt model de shad pe piata este binevenit, mai ales ca, este unul produs in Japonia. Este oferit de catre o companie mai putin cunoscuta in Romania, dar apreciata la nivel, Geecrack, una care este specializata atat pe pescuitul marin, cat si pe cea pe ape dulci.

Iron Shad este un model de plastic pe care Greecrack il ofera pescarilor de rapitori, un model realizat special pentru pescuitul la bass, dar pe care il puteti pescui la noi atat la stiuca, cat si la salau. Este o naluca versatila, realizata dintr-un material de buna calitate, ce poate fi pescuita cu o gama larga de monturi. Important este de stiut ca Iron Shad este realizat dintr-un material pe care Greecrack il numeste S.A.F., un acronim pentru sare, aminoacizi si arome, elemente care sunt impregnate in aceasta naluca. Este ceea ce a dezvoltat pe vremuri Berkley, dar intr-o varianta japoneza, ceea ce face ca rapitorul sa tina mai mult naluca in gura, pentru ca pescarul sa aiba sanse mai mari pentru a intepa la timp. 

Iron Shad este tipul de shad care poate fi pescuit tot timpul anului, are corpul inelat si beneficiaza de doua fante, pe spate si pe burta, astfel, poate fi armat atat cu jig clasic, cat si cu un carlig offset. In timpul recuperarii, fie ca este rapida sau mai inceata, coada are batai fine pe laterale, iar miscarile nalucii sunt stabile si creeaza vibratii fine in apa. Gama coloristica este destul de bogata, dar, din pacate, Greecrack ofera acest produs doar in dimensiunea de 12 cm (6 bucati/plic). 

Acest shad poate fi pescuit cu diferite monturi - Texas, cu jig clasic, dar poate fi atasat si la un spinner bait, de exemplu, iar producatorul recomanda sa folositi un carlig numarul 5.

 

 

 

 

 

Pentru achizitia Greecrack Iron Shad va recomandam sa incercati AICI