Gan Craft Ratchet 184 Jointed Claw – special pentru marele trofeu

Gan Craft Ratchet 184 Jointed Claw – special pentru marele trofeu

 

Dintotdeauna s-a spus ca pestele mare se prinde cu momeala mare, iar compania japoneza Gan Craft a tinut cont de acest aspect si a oferit o naluca pe masura - Ratchet 184 Jointed Claw.

Este un vobler de tip swimbait floating de categorie premium, dotat cu "ingrediente" de top, conceput si realizat intr-o maniera tipica japoneza, ce are ca destinatie capturarea rapitorilor de dimensiuni mari din apele dulci. Este un vobler articulat, recunoscut la nivel mondial pentru miscarile sale realiste, in forma literei S, ce are o coada din elastomer flexibila, totul realizat cu o tehnologie noua numita ROM (Range of Motion).

Cei de la Gan Craft avertizeaza ca flotabilitatea nalucii este influentata de mai multi factori precum dimensiunea firului pe care il folositi sau de temperatura apei, dar aveti mai multe variante pentru a face mici ajustari. Daca doriti sa explorati la adancimi mai mari atunci puteti atasa o greutate pe burta, pentru o scufundare mai profunda. De asemenea, producatorul recomanda sa pescuiti acest vobler cu mulinete ce au raport cu viteza mare de transmisie.

In general, naluca poate fi recuperata cu stiluri diferite si retineti ca, la o recuperare lenta, ea are miscari neregulate, dar cu o recuperare constanta, miscarile sunt cu adevarat de atractie. Ratchet 184 Jointed Claw este realizat in dimensiunea de 18 cm, cantareste 70,9 grame si este armat cu doua ancore Owner, numarul 1. Un alt aspect important de stiut este ca puteti schimba coada in functie de preferinte si se schimba foarte usor, iar cei de la Gan Craft au deja realizate cozi in sase culori. Tragand o linie, Ratchet 184 Jointed Claw este un vobler Made In Japan ce ofera pescarilor calitate la cel mai inalt nivel, fie ca vorbim despre conceptie, materiale folosite, cat si in partea vizuala.

Pentru achizitia Gan Craft Ratchet 184 Jointed Claw va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Gan Craft AICI