Gan Craft Jointed Claw Shape-S – suprematia miscarilor in S

Gan Craft Jointed Claw Shape-S – suprematia miscarilor in S

 

Printre modelele reusite concepute de catre firma japoneza Gan Craft se numara si Jointed Claw, care vine in mai multe variante si formate. Varianta soft - Shape-S este una care a prins bine pe teritoriul american, dar si europenii se bucura de el, mai ales cei care dau la stiuca, salau sau somn.

Shape-S este creatia lui Takanori Hiraiwa, chiar boss-ul Gan Craft, de altfel si un pescar foarte bun. Takanori a creat in urma cu multi ani primul jointed swimbait de tip big cu miscari in forma de S, iar Shape-S este un model ancorat perfect in zilele noastre. Este un plastic soft de o calitate tipica pentru produsele japoneze, normal, articulat, cu un format foarte realist. In partea din spate a corpului se afla o gaura de mici dimensiuni, care produce mici valuri in timpul jerk-urilor, iar un alt punct de atractie este ca puteti atasa nalucii ochi 3D. 

Armarea acestei naluci se face cu un carlig offset cu greutate atasata (ideal in jur de 2,7 grame), Shape-S fiind de altfel unul dintre plasticele impecabile pentru pescuitul stiucii in ape cu vegetatie. Pentru o miscare perfecta e bina sa atasati carligului o agrafa. Bineinteles, se poate atasa un jig, se poate pescui si cu montura Texas sau Drop Shot, dar carligul offset este recomandat de producator. Corpul este impregnat cu aroma Ayu, aroma care face ca rapitorul sa tina mai mult timp in gura aceasta naluca drept urmare, pescarul are mai mult timp la dispozitie pentru o intepare sigura. 

 

 

Gan Craft Jointed Claw Shape-S este recomandat a fi pescuit cu stopari periodice, dar si cu jerkuiri, totul e sa produca miscarile in forma S. Daca acest lucru nu se intampla, producatorul recomanda sa verificati coada, sa nu fie deformata, dar si sa verificati gaura din spatele corpului si sa eliminati periodic apa de acolo. De asemenea, este important de stiut ca e bine sa nu asezati aceasta naluca alaturi de alte plastice si sa nu o folositi in ape mai calde de 39º C. 

Notati ca Jointed Claw Shape-S este realizata in mai multe dimensiuni - 63 mm (cantareste aproximativ 2 grame), iar in plic se gasesc 7 bucati. Varianta de 100 mm cantareste in jur de 7,6 grame, cu 5 bucati/plic, iar varianta de 135 mm cantareste aproximativ 19 grame, iar in pachet se gasesc patru bucati. Gama de culori este mai mult decat onorabila, totul fiind Made in Japan. 

Pentru achizitia Jointed Claw Shape-S va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Gan Craft AICI