GAN CRAFT Jointed Claw 148 – miscarile S la superlativ

GAN CRAFT Jointed Claw 148 – miscarile S la superlativ

 

Jointed Claw este unul dintre modele de succes pentru compania japoneza Gan Craft, dar si unul dintre cele mai reusite la nivel mondial in zona glide bait-urilor hard. Este realizat in mai multe dimensiuni, fiecare avand actiuni un pic diferite, iar printre cele pe care le puteti folosi in apele noastre se numara varianta de 148 mm.

Jointed Claw este varianta stilizata pentru specia Ugui, un peste pe care japonezii il folosesc des la pescuitul bass-ului, care, de altfel, este si una dintre speciile pe care asiaticii il folosesc des ca momeala. Naluca face parte din noua generatie de glide baituri si care are ca punct de atractie - miscarea in forma de S. Este considerata cea mai realista miscare pe care o poate oferi un glide bait, fara a se balansa pe laterale. 

Cei de la Gan Craft sunt maestrii in zona de creatie si design astfel ca, Jointed Claw reprezinta tot ce are mai bun scoala japoneza. Corpul este realizat din plastic ABS, contine trei bile interioare (doua in partea din fata, una in zona de spate) are o articulatie solida, iar coada este realizata dintr-un plastic soft si poate fi schimbata. Conteaza insa sa fixati coada in varianta corecta ca ea sa aiba miscarea naturala, iar japonezii ofera o varianta destul de mare de cozi in diferite culori in caz ca doriti sa o schimbati. 

Jointed Claw este tipul de naluca ce ofera stabilitate la orice fel de viteza de recuperare, are miscari eratice dintre cele mai spectaculoase, iar tinta sa in apele noastre este stiuca. Finisarea este impecabila, cu ochi 3D, culori care de care mai atragatoare, Jointed Claw 148 fiind armat cu doua ancore Owner ST-36BC, una numarul 2, cealalta numarul 4. Mai notati ca naluca este de tip floating, cantareste 42,5 grame si, normal, este un produs 100% Made in Japan. 


Tragand o linie, Jointed Claw 148 este o naluca premium japoneza pe care e bine sa o folositi la pescuitul stiucii. Cei mai multi dintre pescari sunt convinsi ca acest glide bait este ideal si n-are cum sa dea gres. Aveti la dispozitie mai multe dimensiuni - 70, 128, 148, 178, 230 si 303 mm, multe variante de culori, iar in pachet se gaseste si o agrafa de prindere. 

Pentru achizitia Jointed Claw va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Gan Craft AICI