FishUp U-Shad – un soft elegant din est

FishUp U-Shad – un soft elegant din est

 

Nu multi dintre voi ati auzit pana acum de firma FishUp, dar a venit momentul sa o luati in calcul. FishUp provine din Ucraina si a fost pusa pe picioare de cativa pescari de competitie cu gandul de a produce naluci care sa-i ajute in diversele competitii la care participau. Primele naluci au fost din zona insectelor, au avut succes, iar după aceea totul a intrat în linie dreaptă.

FishUp produce doar naluci soft, pentru mai toate speciile de rapitori, pe care le testeaza indelung inainte de a le introduce in productie, iar an de an ucrainienii ofera modele noi printre care se numara si U-Shad. U-Shad este o alternativa a modelului Wizzle Shad, naluca cu forma clasica de shad.

U-Shad este realizat dintr-un plastic moale, are corpul blindat de striatii, iar un lucru interesant pentru aceasta naluca este in zona cozii. I-a fost adaugata o "chila" suplimentara in forma de aripioare, ce o face foarte stabila indiferent de puterea curentiilor, iar coada se termina cu o paleta, ce se anima la prima tura de manivela. Naluca este foarte flexibila, este usor de pescuit si este atractiva pentru rapitorii si pentru faptul ca este impregnata puternic cu saruri si arome.

U-Shad este realizat in mai multe dimensiuni, 5 la numar astfel, aveti varianta de 5 cm (cu 10 bucati/plic), 6,2 cm (cu 9 bucati/plic), 7 cm (cu 9 bucati/plic), 9 cm (cu 8 bucati/plic) si 10,1 cm (cu 8 bucati/plic). Paleta de culori este si ea atractiva, avand mai toate culorile clasice atat pentru apele limpezi, cat si pentru cele tulburi. Aceasta naluca este o creatie ucraineana, produsa si testata in Ucraina, care se preteaza insa foarte bine si pentru pescuitul in apele noastre, fiind excelenta pentru salau, biban si stiuca.

 

Pentru achizitia Fishup U-Shad va recomandam sa incercati AICI

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele FishUp AICI