FishUp Pupa – o larva si mai atractiva

FishUp Pupa – o larva si mai atractiva

 

Initial, produsele celor de la FishUp erau destinate exclusiv pescarilor de pastrav. Intre timp, Fish Up si-a marit portofoliul, dar plasticele pentru pastravi au ramas in continuare de baza. Daca faceti parte din categoria pescarilor de pastrav atunci e bine sa aveti in trusele voastre si sa apelati cat mai des la modelul Pupa.

Pupa este o larva pe care mai toti pescarii de pastrav o folosesc fie in pastravarii, dar mai mult in rauri, iar rezultatele sunt excelente. Este o naluca clasica in domeniu, realizata dintr-un plastic soft si are un format compact. Calitatea materialului face ca naluca se se anime cu usurinta si o puteti pescui foarte usor, fie lasata purtata de curentul raului, fie cu diferite tehnici in montura cu jig.

Pe langa calitatea materialului folosit de FishUp, ucrainienii ofera si alte atuuri acestei naluci. In primul rand, Pupa este impregnata cu trei tipuri diferite de arome, cea cu branza fiind de baza. In al doilea rand, Pupa este oferita intr-o gama larga de culori, o varianta intr-o singura culoare si o alta, in doua culori. Mai mult, aveti la dispozitie si trei marimi diferite - 22, 32 si 38 mm. Varianta de 22 mm ofera 12 bucati/plic, cea de 32 mm vine cu 10 bucati/plic, iar varianta de 38 mm ofera 8 bucati/plic.

Tragand o linie, Pupa este tipul de naluca pe care o puteti folosi atat in partidele de relaxare, cat si in concursuri, are toate caracteristicile unei naluci realiste, iar calitatea/pret este una mai mult decat corecta.

Pentru achizitia FishUp Pupa va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele FishUp AICI