FishUp OZI – specialitate pentru pastravi

FishUp OZI – specialitate pentru pastravi

 

In ultimii ani, pe langa voblere si linguri rotative, pescarii de pastrav au inceput sa foloseasca din ce in ce mai mult momelile soft. Una dintre companiile care ofera produse de calitate in domeniu este FishUp, care dupa deja clasicele modele Tanta, Maya, Yochu si Pupa, propun acum inca un model de luat in seama - OZI.

OZI este o momeala ce imita o larva, este fabricata dintr-un plastic moale si are o forma curbata ce se termina cu o coada extrem de subtire, ce provoaca vibratii. Cu exceptia cozii, intregul corp este inelat, inelele fiind destul de groase. A fost conceput pentru a se roti in timpul scufundarii, dar poate fi lansat si la distante mari datorita formei sale compacte. Un atuu pentru Ozi este si impregnarea sa cu o aroma de branza, foarte puternica, aroma ce ajuta la o atractie mai rapida a pastravului.

OZI este o naluca excelenta pentru pescuitul pe rauri, mai ales in zonele cu cascade, este oferita de FishUp intr-o gama variata de culori, atat dintr-o singura culoare, cat si in combinatia de doua culori. Are lungimea de 3 cm, iar in plic se gasesc 10 bucati.

Pentru achizitia FishUp OZI va recomandam sa incercati AICI