FishUp - alte modele de plastice

FishUp - alte modele de plastice

 

Compania ucraineana FishUp detine un portofoliu de naluci soft destul de impresionant drept urmare, retineti acum alte cateva modele pe care le puteti folosi cu incredere la pescuitul bibanului, salaului, dar si a stiucii.

Wizzle Shad este o naluca ce are o caracteristica unica si anume, un balast mare si destul de greu localizat in partea de jos, dar si o coada ce produce vibratii puternice. Aceste vibratii, spune producatorul, sunt mult mai ample decat la majoritatea produselor de gen. Este un shad interesant, realizat dintr-un plastic moale, extrem de flexibil, ce beneficiaza de doua fante, dispuse atat pe burta, cat si pe spate, ce va ajuta sa armati corect naluca. Notati ca acest shad poate fi folosit atat pe rauri, cat si pe lacuri si este realizat in patru dimensiuni diferite - 3,5 cm (10 bucati/plic), 5,5 cm (10 bucati/plic), 8 cm (8 bucati/plic) si 12,5 cm (4 bucati/plic).

Pentru achizitia FishUp Wizzle Shad va recomandam sa incercati AICI

Un alt model de shad pe care merita sa-l luati in calcul este Wizzy, destinat pescuitului de finete. Este mai exact un micro shad realizat si el dintr-un plastic foarte moale, cu o coada ce produce vibratii puternice si are ca destinatie in apele noastre pescuitul bibanului, dar, bineinteles, ca atrage si alte categorii de rapitori. Puteti arma naluca cu jiguri intre 1 si 3 grame si retineti ca acest model este realizat doar in dimensiunea de 3,5 cm cu 10 bucati/plic.

 

 

 

Pentru achizitia FishUp Wizzy va recomandam sa incercati AICI

 

Grubul numit Vipo este o alta naluca soft ce merita avuta in atentie. Are corpul unui vierme, este plin de striatii, iar coada este de tip grub. Cei de la FishUp au dorit sa creeze coada perfecta, daca se poate spune asa, care, datorita geometriei sale, are o actiune foarte stabila si o miscare naturala indiferent de vitezele pe care le folositi la recuperare. Este tipul de naluca ce poate fi folosita cu diverse monturi si la diverse specii de rapitori. Vipo este realizat in patru marimi diferite - 5,2 cm cu 10 bucati/plic, 7 cm (9 bucati/plic), 9,1 cm (8 bucati/plic) si 10,9 cm (7 bucati/plic).

Pentru achizitia FishUp Vipo va recomandam sa incercati AICI

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele FishUp AICI